♥ 9 Månader ♥

De bästa månaderna tillsammans med Dig!



Du är det bästa som hänt mig! Du är ljuset och lyckan. Det är du det är jag, tillsammans är det VI! Äkta kärlek. Evig kärlek.

En kärlek så stor
ett band så starkt


När jag inte kan se är du mina ögon, när jag inte kan höra är du mina öron.

När du ser att det rinner en tår från mitt öga, ser du mig djupt in i mina ögon för att fråga vad det är. Även om jag säger att det inget är, får du mig alltid att finna svaret på varför det rinner en tår ner för min kind. Du torkar den med din hand med värme och kärlek. Du får alltid mina tårar att försvinna, du får mig alltid att skratta och le. Utan dig i mitt liv skulle jag vara vilse, jag skulle irra omkring ensam på livets stig. När det blev Vi, blev jag hel. Du är en del av mig, du är mitt hjärta, mitt liv.

Du är mitt livs kärlek. För dig gör jag allt.

Du finns alltid med mig vart jag än går. Så långt borta men ändå så nära. Men när du inte finns vid min sida är det något som saknas. Varje sekund som går längtar jag efter dig mer o mer. Det gör ont att inte alltid ha dig nära. Det får det att rinna tårar ner för mina kinder men vem ska torka dem när du inte är nära. En mammas hand kan trösta mycket min inte saknaden till min älskade, till den som delar mitt liv.

Du finns alltid i mina tankar
Du finns alltid i mitt hjärta

VI FÖR ALLTID



JAG ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT MIKAEL