Nu var det kvällen

dags för alla små barn att sova som inte redan hoppat i kojs ;)





Ne det bidde ingen lektion te kl 17 idag, vi var bara 4 st där med och det var gott. Så himla tyst o lungt är det då.
Gjorde övningsuppgifter och de kändes bra, gott. =)
Bara att klura ut vad vi ska göra/ha för företag bara, finns mycket o välja på.. kanske ska vi ta väskor thihi ;) 
Mötet vatt det segt att vänta på o flesta var lite sena, segisar o gullefjun hade helt totalt glömt bort det så han fick vi klara oss utan men gick inte igenom något vikigt hehe. 
Blev en tur på knalle men min älskade maddeluttis o sen en fika, där vi grejsade med bordsplaceringen, inte lätt att få till den men tycker vi lyckades bra med den. 

Har blivit lite grejjande med röjnig fast nu ser det hemskt ut igen efter att jag panik letat efter gamla tentor inför omtenta veckan då jag inte hittat till 2 av kurserna men de fanns allt i mina gömmor, gööött =) 

Måste dock säga att det känns gott att man inte kunde följa med på ett sätt te fjällen då jag säkerligen skulle fått panikanfall på den familjen som de åkte med! Speciellare människor kan man ju leta efter..
Igår hade de bara lämpat över deras yngsta dotter te mami o tyckte hon kunde passa henne o sen inte ens säga tack!? hur svårt kan det vara o göra det.
Mami får även göra slitgörat själv i stort sett vilket inte är fare!
Naw tycker så synd om min lilla estelle som blev klämd idag utav gary (pappan iden andra fam) elakt o sen att han inte våga erkänna att det var han som gjort det, löjligt!  Hoppas att den inte gör all för ont!